Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021
Αρχική Σελίδα
Εισερχόμενα Έγγραφα
Εξερχόμενα Έγγραφα
Ελληνική Νομοθεσία
Ευρωπαϊκή Νομοθεσία
Ανακοινώσεις-Γνωστοποιήσεις
Συχνές Ερωτήσεις
Αγγελίες
Επαγγελματικό περίγραμμα
smartdrive
 
 
Ανακοινώσεις
  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/06/2021
                                                                                                                                                                                                

Ανακοίνωση

Προς Σωματεία μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης.

 

Παρακαλούνται οι Πρόεδροι των Σωματείων που έχουν πραγματοποιήσει τα σωματεία τους εκλογές και στους καταλόγους ψηφισάντων δεν αναγράφεται ο αριθμός άδειας Σχολής Οδήγησης των  ψηφισάντων, να αποστείλουν συμπληρωματικές λίστες  όπου θα αναγράφεται ο αριθμός άδειας Σχολής Οδήγησης του ψηφίσαντος.   
3ο κάθισμα παράταση 12/03/2013

Συνάδελφοι μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με την πολιτική ηγεσία του ΥΜΕ, σήμερα ό Υφυπουργός κος Μαυραγάνης αφού είδε  την μελέτη που κατέθεσε η Ομοσπονδία μας και την βρήκε σωστή,  υπέγραψε τρίμηνη παράταση, ώστε να προλάβουμε να τοποθετήσουμε το κάθισμα.

Το κάθισμα έχει βρεθεί σε εργοστάσιο του εξωτερικού από συνάδελφο, οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα μας το προμηθεύσει σε πολύ χαμηλή τιμή.

Όσα αυτοκίνητα (περίπου 70 στον αριθμό) έχουν στην ξένη άδεια τρία καθίσματα και η εισαγωγή τους είναι πριν 2015 να πάνε στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών που υπάγονται και να εκδώσουν νέα άδεια με την σωστή παρατήρηση χωρίς άλλη διαδικασία.  
Δελτίο τύπου της 2 Οκτωβρίου 2008 04/10/2008
H Oμοσπονδία καταδικάζει το νέο κρούσμα διαφθοράς κατά τις διαδικασίες εξέτασης υποψηφίων οδηγών.............θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, παραμερίζοντας ­τον κάθε επίορκο Εκπαιδευτή ή υπάλληλο των εμπλεκομένων υπηρεσιών.